top of page

RETUR & ÅTERBETALNINGAR

RETURER & ÖPPET KÖP
Produkter kan bytas eller returneras inom 30 dagar efter mottagandet om de är i nytt, oanvänt skick och i originalförpackningen. För att påbörja en retur eller ett byte går du kan du kontakta supporten på hello@togee.com.

Återbetalningar för varor som köpts på getbrushup.se kommer att återbetalas i den ursprungliga betalningsformen för det belopp som betalats för varan.

Varor som köpts hos en auktoriserad HANGiNN-återförsäljare ska returneras direkt till butiken där de köptes.

ÅTERBETALNINGAR (om tillämpligt) 
När din retur har mottagits och inspekterats kommer vi att skicka ett e-postmeddelande till dig för att meddela dig att vi har mottagit din returnerade produkt. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avvisande av din återbetalning.


Om du godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt konto eller den ursprungliga betalningsmetoden, inom ett visst antal dagar.

ÅTERBETALNINGAR AV SENA ELLER UTEBLIVNA BETALNINGAR (om tillämpligt) 
Om du ännu inte har fått en återbetalning kontrollerar du först ditt bankkonto igen.
Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta en stund innan din återbetalning är officiellt bokförd.


Kontakta sedan din bank. Det finns ofta en viss bearbetningstid innan en återbetalning bokförs.


Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning ännu, vänligen kontakta oss på hello@togee.com


UTBYTEN (om tillämpligt) 
Vi ersätter bara objekt om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta den för samma objekt, skicka oss ett e-post på hello@togee.com

GÅVOR
Om objektet markerades som en gåva när det köptes och levererades direkt till dig, får du en gåva kredit för värdet av din retur. När den returnerade artikeln tas emot skickas ett presentkort till dig.

Om varan inte markerats som en gåva när den köptes, eller om gåvogivaren hade beställningen levererad till sig själv för att ge dig senare, kommer vi att skicka en återbetalning till gåvogivaren och han kommer att ta reda på om din retur.

FRAKT (Returer)
Du kommer att ansvara för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas ej. Om du får en återbetalning kommer kostnaden för returfrakten att dras från din återbetalning.

Beroende på var du bor, kan den tid det tar för din utbytta produkt för att nå dig, variera.

Om du levererar en vara över 750 SEK, bör du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa frakt försäkring. Vi garanterar inte att vi kommer att få din returnerade produkt.

OUTLÖSTA PAKET

Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade eller vägrade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc.). Därför tar vi ut en avgift på 99 kr om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

bottom of page