top of page

VÄLKOMMEN TILL HANGiNN 

Först och främst är HANGiNN är ett live community, där kreatörer och följare kan ha väldigt engagerande och interaktiva möten. Här kan du ladda upp innehåll, gå live och snacka om olika ämnen. Gå till vår community sida för att posta innehåll. I tillägg kan du även promota dina samarbetspartners eller dina produkter och tittarna kan enkelt köpa direkt från streamen.

 

För det andra är HANGiNN en aktör som vill stötta människor som har det extra tufft och vi åtar oss därför att skänka 10% av all vinst till olika välgörenhetsorganisationer. Varje månad väljs vilken organisation som får donationer. Se vilken som är månadens välgörenhet här.

 

Vi strävar efter att bygga en plattform för autentiska interkationer online, som betyder mer än bara transaktioner och validering. Det är tuffa tider för många och vi tror att det behövs fler sociala ställen att vända sig för att samla styrka, ge stöd så att så att vi orkar hålla ut och hålla igång.

Vill du hjälpa folk hålla ut? Bli en ambasadör genom att ansöka här. Som ambasadör hjälper du inte bara månadens välgörenhet, även du får 5% av all vinst du genererar via personlig kod.


Håll ut, häng med och HANGiNN!

Lär dig hur enkelt det är att gå live här

bottom of page